Удосконалення та моделювання ігрових технологій засобами ігрового рушія Unreal Engine 4 - Орлик, І. В. (My University, 2022)
У роботі було досліджено різні типи комп’ютерної графіки, проаналізовано вибір програм для створення графіки, а також ігрових рушіїв для розробки гри. Розглянуто процес створення та удосконалення гри на основі ігрового рушія Unreal Engine 4. Комп’ютерно гру було експортовано для платформи Windows (64-bit) у вигляді готового виконавчого файлу з розширенням .exe‖. В результаті роботи створено тривимірну комп’ютерну гру на рушії Unreal Engine 4, що відповідає ігровим стандартам сучасної ігрової індустрії.
Keywords: 3D; комп’ютерна гра; ігровий рушій; пакування; ігрова індустрія