Розробка програмного засобу для відстежування пожитих калорій - Єфіменко, І.; Носова, Т. В. (My University, 2024)
Проведено медико-технічне обгрунтування роботи, розглянуто будову та функції травної системи людини, принципи здорового харчування, хвороби повязані із неправильним харчуванням. Розроблено схему програми та програмну реалізацію калькулятора та трекера калорій на мові програмування Python.
Keywords: активність фізична; калорії; харчування; здоров’я