Дослідження похибок визначення рефракційних поправок до результатів виміру координат, що здійснюються за допомогою електромагнітних хвиль - Ремаєва, О. О.; Зеленський, І. Б.; Стогній, Н. П. (My University, 2024)
Досліджено похибки визначення рефракційних поправок до результатів виміру координат, що здійснюються за допомогою електромагнітних хвиль
Keywords: похибка; вимір; електромагнітна хвиля