Система контролю якості вплавлюваної етикетки - Арсеньєв, О. (ХНЕУ, 2024)
Технологія In-Mould Labels, що перекладається як «етикетка, що вплавляється», з'явилася відносно нещодавно. Її відмінність від традиційних технологій – закріплення етикетки на пластиковому виробі безпосередньо в процесі формування. Цей порівняно нескладний процес розв'язав проблему надійного кріплення етикетки до пластикової тари складних форм. IML-етикетка не відклеюється від поверхні виробу, вона не змивається і довго зберігає первинний декоративний вигляд.
Keywords: етикетка; етикетка, що вплавляється