Аналіз ефективності використання широкосмугових сигналів у системах зв’язку - Максименко, М. С. (My University, 2021)
Об’єкт дослідження – системи зв'язку на основі широкосмугових сигналів. Предмет дослідження – системи зв'язку зі застосування в них широкосмугових сигналів. Мета проектування – аналіз ефективності використання широкосмугових сигналів у системах зв’язку. Результати та їх новизна – в кваліфікаційній роботі проведено аналіз ефективності використання широкосмугових сигналів в системах зв'язку.
Keywords: система зв'язку; широкосмуговий сигнал; аналіз ефективності