Обгрунтування та вибір критеріїв та показників оцінки комбінованих ІВК - Горбенко, І. Д.; Кравченко, П. О.; Макутоніна, Л. В. (ХНУРЭ, 2011)
Як показали дослідження, побудову та розгортання інфраструктури відкритих ключів супроводжує ряд проблем. Аналіз зарубіжних публікацій показує, що деякі з недоліків можуть бути усунені за допомогою схем на ідентифікаторах, однак переваги, що надають ІВЕ схеми, теж не дозволяють уникнути ряду суттєвих недоліків.
Keywords: радиотехника; розгортання інфраструктури відкритих ключів