Виникнення надлишкової ваги і мотивація боротьби з нею - Гелета, Д. Д.; Горшанкова, Т. А. (ХДАФК, 2020)
Розглянуто проблему надлишкової ваги та ожиріння.
Keywords: Надмірна вага; ожиріння; правильне харчування; фізичне навантаження