Комп’ютерна система обробки зображень з використанням машинного навчання - Аврунін, О. О. (My University, 2025)
У ході виконання кваліфікаційної роботи було проведено аналіз існуючих рішень для цього завдання та методи обробки зображень. Для класифікації використовується модель сімейства YOLO – це потужна нейронна мережа, що використовується для пошуку об’єктів на зображенні. На цей момент доступна 11 версія цієї моделі. Використання моделі YOLO у мобільному застосунку не передбачено, тому після завершення навчання було прийнято рішення про зміну формату моделі до підтримуваного та оптимізованого для мобільних пристроїв – TensorFlow Lite.
Computer Image Processing System Using Machine Learning
Keywords: обробка зображень; відеоспостереження