Банкрутство в Україні - Мірошниченко, Д. В. (НДІ ПЗІР НАПрН Україн, 2021)
У науковій роботі розглянуті проблемні питання процедури банкрутства. Запропоновані рекомендації щодо удосконалення законодавства із зазначеної проблематики. // In scientific work, problematic issues of bankruptcy procedure are considered. Recommendations on improving legislation on the specified issues are offered.
Keywords: банкрутство; процедура банкрутства; bankruptcy; bankruptcy procedure