Електростанція з обертанням турбіни енергією гідравлічного удару - Нефедов, Ю. І. (ХНУРЕ, 2015)
Корисна модель належить до поновлювальних альтернативних джерел електричної енергії, яка виробляється безпосередньо за рахунок енергії гідравлічного удару (гідроудару) води, і може використовуватися для електропостачання побутових та промислових споруд.
Keywords: електропостачання; турбіна; гідравліка; електростанція