Структура цілепокладання при ухваленні державно-управлінських рішень - Мельников, О. Ф. (My University, 2012)
Розглянуто багаторівневий характер прийняття рішень у сфері державного управління, який являє собою сукупність дій різних суб'єктів по свідомої постановки і досягнення цілей у сфері державної влади з урахуванням різнобічності соціально- економічних процесів, в яких відбувається формування цих цілей.
Keywords: прийняття рішень; цілепокладання; макроекономічний рівень; адміністративний рівень; суперечливість міжрівневої взаємодії