Математичне моделювання методом R-функцій квазістаціонарних процесів перемішування в’язких сумішей - Стаднікова, Г. В. (НТУ «ХПІ», 2022)
В роботі аналізується плоска квазістаціонарна течія в’язкої нестисливої рідини. Задачу розв’язано у два етапи із застосуванням метода R-функцій, проведено обчислювальний експеримент.
Keywords: в’язка рідина; перемішування суміші; крайова задача; наближення Стокса; метод R-функцій