Локальна комп’ютерна мережа кол-центру компанії "Астраїлс Груп" - Чумак, Д. С. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є проектування та наукове обґрунтування оптимальної архітектури локальної комп’ютерної мережі кол-центру компанії "Астраїлс Груп" для тридцяти операторських робочих місць із врахуванням сучасних вимог до продуктивності, відмовостійкості та інформаційної безпеки. У ході виконання кваліфікаційної роботи проведено комплексний аналіз особливостей функціонування контакт-центрів, визначено специфічні вимоги до мережевої інфраструктури, досліджено структуру та характеристики основних типів трафіку, а також розглянуто вплив сучасних трендів цифровізації й зростання кіберзагроз на підходи до організації корпоративних мереж. На основі системного аналізу сучасних протоколів і мережевого обладнання розроблено науково обґрунтовану ієрархічну модель мережі, оптимізовану для одночасної роботи тридцяти операторів із підтримкою VoIP-телефонії, інтегрованих CRM-систем, моніторингу якості обслуговування та гарантованою захищеністю персональних даних.
Local Computer Network of the "Astrails Group" Company Call Center
Keywords: функціонування контакт-центрів; кол-центр компанії; ієрархічна модель мережі