Методи автоматичної генерації рівнів комп’ютерної гри на основі дисперсії випадкової величини - Алмакаєва, А. Є. (ХНУРЕ, 2020)
Робота присвячена створенню аркадної гри, де навмисно спрощений ігровий процес та короткий ігровий час, але підвищена інтенсивність, порівняно з іншими жанрами.
Keywords: аркадна гра; випадкова величина