Методи аналізу Big Data та їх застосування до розробки інструменту для прогнозування порушень умов використання доменних імен - Ушаков, А. М. (My University, 2025)
Об’єктом дослідження є процес аналізу та моніторингу доменних імен для виявлення порушень умов їх використання. Метою роботи є розробка прототипу інструменту, що забезпечує прогнозування загроз у використанні доменних імен за допомогою аналізу великих даних і застосування алгоритмів машинного навчання. Методами розробки та проектування є аналіз проблемної області дослідження, використання архітектурного проєктування програмного забезпечення, проєктування баз даних, алгоритмів класифікації та виявлення аномалій, а також інтеграції різнорідних даних із застосуванням технологій Big Data.
Keywords: умови використання доменних імен; використання доменних імен; аналіз великих даних