Сучасна соціальна мережа з використанням глибокого аналізу контенту і обробки даних за допомогою нейромереж - Гранкін, О. О. (My University, 2021)
Сучасна соціальна мережа з використанням глибокого аналізу контенту і обробки даних за допомогою нейромереж
Keywords: мобільний додаток; класифікація об'єктів; аналіз зображень; соціальна мережа