Розробка фірмового стилю для кав'ярні - Токар, Е. В. (My University, 2022)
Мета кваліфікаційної роботи бакалавра – розробка фірмового стилю для кав’ярні. Об’єкт дослідження – процес розробки фірмового стилю, технологічні процеси виготовлення фірмової поліграфічної продукції. Під час виконання роботи було проаналізовано технічне завдання, розроблено вихідні дані для поліграфічної продукції, проведено аналітичний огляд літератури за темою кваліфікаційної роботи. При розробці практичної частини роботи було проведено аналіз ринку, обрано назву та слоган закладу, визначено фірмові кольори та розроблено логотип закладу, створено оригінал-макети носіїв фірмового стилю. Кваліфікаційна робота містить також розділи присвячені вибору способу друку, матеріалів, устаткування для усіх технологічних процесів. Було обрано програмне забезпечення для створення оригінал-макетів. Також виконано економічну частину роботи, створено бізнес-план та проведено калькуляційні розрахунки собівартості і цін.
Keywords: розробка фірмового стилю; стиль для кав'ярні