Цифрова трансформація індустрій та інновацій бізнесу - Романенков, Ю. О.; Полозов, М. О. (ХНУРЕ, 2023)
Цифрові технології різноманітним чином перетворюють сучасний світ, впливаючи на всі сфери суспільного життя, зокрема способи ведення бізнесу та взаємодії з ринками. Цифрова трансформація стала ключовим поняттям, що визначає зміну підходів та стратегій у бізнесі з метою використання цифрових технологій для створення нових або модифікації існуючих бізнес-процесів, культури та клієнтського досвіду.
Keywords: цифрова трансформація; бізнес-процес