Автоматизація управлінських рішень на основі BIG DATA та машинного навчання - Щолкін, М. М.; Єрошенко, О. А. (My University, 2024)
У сучасному, динамічному бізнес-середовищі автоматизація управлін-ських рішень стала невід'ємною складовою для збереження конкурентоспро-можності компаній. Застосування технологій Big Data та машинного навчан-ня (ML) відкриває нові можливості для аналізу та прийняття рішень. Завдяки автоматизованому машинному навчанню (AutoML), користувачі без спеціа-льних знань можуть легше створювати аналітичні моделі, знижуючи потребу в експертній підтримці.
Keywords: Big Data; автоматизація управлінських рішень; AutoML