Технологічні платформи як важливий інструмент інноваційного розвитку в країнах східного партнерства - Подрез-Ряполова, І. В. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2018)
Основною метою створення технологічних платформ (далі – ТП) є визначення уніфікованого підходу до подолання основних економічних, технологічних і соціальних викликів, які є життєво важливими для конкурентоспроможності країн у майбутньому та економічного зростання.
Keywords: Європейські технологічні платформи; технологічна платформа