Використання сучасних технологій при створенні мультимедійних проектів - Романенко, А.; Григорʼєв, О. (ХНЕУ, 2025)
Розвиток інформаційних технологій відкриває нові можливості для створення мультимедійних проєктів, які поєднують текст, графіку, аудіо, відео, анімацію та інтерактивні елементи. Видавничо-поліграфічна галузь активно використовує ці інновації для створення продуктів, які відповідають сучасним запитам ринку.
Keywords: мультимедіа технології; видавничо-поліграфічна галузь