Веб-орієнтована система гібридного механізму управління зображеннями для їх ефективної обробки та аналізу в умовах великих даних. Back-end - Мандзинець, А. В. (My University, 2024)
Об’єкт розробки – веб-орієнтована система гібридного механізму управління зображеннями для їх ефективної обробки та аналізу в умовах великих даних (back end). Мета розробки – створити серверну частину для веб-орієнтованої системи гібридного механізму управління зображеннями для їх ефективної обробки та аналізу в умовах великих даних. Метод рішення – мова програмування JavaScript, фреймворк Node.js, СУБД Azure Cosmos DB, сховище Azure Blob Storage. В результаті розробки створено серверну частину для веб-орієнтованої системи гібридного механізму управління зображеннями для їх ефективної обробки та аналізу в умовах великих даних.
Keywords: управління зображеннями; обробка зображень