Бібліотека вищого навчального закладу в сучасному інформаційному просторі - Шевченко, Т. Є. (РВВ ПУСКУ, 2004)
Бібліотека вищого навчального закладу в сучасному інформаційному просторі
Keywords: бібліотека; вищий навчальний заклад; інформаційний простір