Інформаційні технології обробки Big Data при аналізі просторової структури напівпровідникових матеріалів - Пятайкіна, М. І.; Стрілкова, Т. О. (КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2025)
Напівпровідники – основа всієї сучасної електроніки. Їх електричні, оптичні, теплові та квантові властивості напряму залежать від просторової структури. Будь-які дефекти кристалічної решітки (дислокації, вакансії, включення) можуть істотно вплинути на провідність, надійність та довговічність електронних компонентів та пристроїв
Keywords: Big Data; напівпровідники; дефектоутворення