Аспекти актуальності проблеми підвищення рівня захисту інформаційного сайту - Гордєєв, А. С.; Єфіменко, О. В. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Інформаційний сайт має низку переваг для бізнесу, що стає особливо важливим у сучасному цифровому середовищі.
Keywords: цифрове середовище; захист інформаційного сайту