Нечітка машина опорних векторів для класифікації - Косьмін, Д. С. (My University, 2020)
Результат атестаційної роботи – у результаті проведеної роботи був створений програмний засіб обробки даних для класифікації за допомогою машини опорних векторів та візуалізації даних та результатів, яка задовольняє вимогам технічного завдання. Для реалізації було використано: Python, Jupyter Notebook, Plotly, Scikit-learn.
Keywords: fuzzy; python; svm; навчання з учителем; навчання моделі; поділяюча гіперплощина; проблема перенавчання; параметри моделі