Будування системи освіти студентів на основі сучасних технологій автоматизації - Степанов, О. О. (My University, 2023)
Метою цієї роботи є аналіз кількох важливих аспектів, що стосуються оцифрування та автоматизації процесів навчання, зокрема розглядаючи використання інструментів автоматизації в таких завданнях, як оцінювання студентів. Крім того, ми досліджуватимемо переважаючі тенденції та практики в ІТ-індустрії та досліджуватимемо їх застосування у сфері освіти. Нарешті, ми оцінимо ефективність цифрових систем навчання порівняно з традиційними методами, щоб оцінити потенційні переваги та недоліки, пов’язані з цим підходом.
Keywords: система освіти студентів; автоматизація процесів навчання; інструменти автоматизації