Особливості проектування ВЕБ-сайту з навчання та вибору сучасних технологій розробки посібника з HTML - Бондар, Д. С.; Парамонов, А. К. (ХНУРЕ, 2022)
Розглянуто особливості проектування навчального веб-сайту та сучасні технології його розробки, що дозволяють зробити сайт більш ефективним і зрозумілим у процесі навчання, а також ілюструє технології, які викладаються у навчальному сайті, щоб людина, яка вивчала даний матеріал, могла бачити наочний приклад вивченого.
Keywords: проектування ВЕБ-сайту; розробка посібника