Аналіз функціональних показників стану здоров’я у студентів 20-22 років засобами інформаційних технологій - Церковна, О. В.; Філенко, Л. В. (СумДПУ, 2017)
У статті представлені результати дослідження показників рівня функціонального стану та адаптаційних можливостей організму студентів магістратури академії фізичної культури.
Keywords: інформаційні технології; здоров’я; студенти; функціональні показники