Застосування методу квазіфункцій Гріна до розв’язання крайових задач для нелінійних еліптичних рівнянь у областях складної геометрії - Чернишов, Б. С. (My University, 2019)
Об'єкт дослідження – крайова задача для нелінійного еліптичного рівняння в областях складної геометрії. Мета роботи – вивчити можливість використання методу квазіфункцій Гріна для знаходження розв’язку крайової задачі для нелінійного еліптичного рівняння в областях складної геометрії, дослідити вплив параметрів та вибраної області на результати, порівняти отримані результати з результатами, отриманими методом послідовних наближень
Keywords: метод послідовних наближень; наближені розв’язки; крайові умови; координатні функції; нелінійне еліптичне рівняння; метод Бубнова-Гальоркіна; метод квазіфункцій Гріна; крайова задача