Аналіз вимог до інформаційних систем системи контролю повітряного простору - Даценко, О. О.; Обод, І. І.; Свид, І. В. (ФОП Вишемирський В. С., 2020)
Основними елементами процедури контролю повітряного простору є аналіз повітряної обстановки й прийняття рішень. Рішення приймає особа на основі аналізу, відповідним чином підготовлених даних, про стан повітряної обстановки. Метою роботи, що розглядається є обґрунтування вимог до інформаційних систем системи контролю повітряного простору.
Keywords: інформаційна система; повітряний простір; система контролю; аналіз вимог