Розроблення методу побудови маршруту переміщення робототехнічної платформи у системі складування - Кулик А. А. (My University, 2022)
Об’єкт дослідження – процес керування складськими системами в індустріі 4.0. Предмет дослідження – моделі та методи керування робототехнічною платформою. Мета дослідження – вдосконалення методу побудови маршруту для переміщення грузів в системі WAREHOUSE 4.0. Методи дослідження – метод рондамізацій, ланцюга Маркова, теорія матриць переміщення, теорія алгоритмів та теорія прийняття рішення, хвильовый алгоритм побудови шляху. У ході роботи було проведено аналіз існуючих конструкцій роботизованих платформ шатлів у системах складування Індустрії 4.0. Було проведено розробку методу переміщення модифікованої платформи та сворено 3D моделі платформи та складської системи. Було проведено експеримент з використанням модифікованої платформи та складської системи.
Keywords: Індустрія 4.0; складські системи; шатл; Warehouse 4.0; роботизована платформа