Метеостанція - Сухарєв, Р. М.; Карнаушенко, В. П. (ХНУРЕ, 2019)
Пристрій застосовується для стаціонарного контролю параметрів навколишнього середовища.
Keywords: контроль параметрів; навколишнє середовище