Аналіз сучасних вимог розробки сайтів з продажу одягу - Чеботарьова, І. Б.; Пономарьова, О. В. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2023)
З появою великої кількості нових сайтів, конкуренція на ринку збільшується, і тому потрібно намагатись залучати клієнтів до власного сайту. Для цього можна застосовувати різноманітні стратегії маркетингу та реклами, які допоможуть привернути увагу користувачів та підвищити їх інтерес до продукту. Тому важливо намагатись пропонувати якісний продукт, а також забезпечити зручний та привабливий для клієнтів дизайн сайту, який буде відповідати сучасним вимогам та допоможе збільшити кількість продажів.
Keywords: продаж одягу; стратегія маркетингу