Взаємодія бібліотечного та видавничого підрозділів як елемент інформаційно-освітнього процесу ВНЗ - Етенко, Н. Ю.; Аврамова, І. П. (ХНУРЭ, 2016)
Взаємодія бібліотечного та видавничого підрозділів як елемент інформаційно-освітнього процесу ВНЗ
Keywords: бібліотечне обслуговування; бібліотечна справа