Клієнт-серверний додаток для управління завданнями для ІТ-відділів - Булгаков, Р. І. (My University, 2025)
Проведено аналіз клієнт-серверної моделі, її переваг та недоліків. Детально проаналізовано типи архітектур, HTTP-протокол, вебсервери. Розглянуто поняття Task Managers, було проаналізовано сучасні мови програмування та засоби, які потрібні при створенні проекту. Відповідно до результатів аналізу було створено систему управління завдань для IT-відділів.
Keywords: клієнт-серверний додаток; управління завданнями; ІТ-відділ; HTTP-протокол