Розробка навчальних відеороликів для підвищення ефективності самостійної роботи студентів - Цигічко, М. М.; Чеботарьов, Р. І. (ХНУРЕ, 2022)
В роботі представлені розроблені навчальні відеоматеріали, що пояснюють на практичних прикладах роботу у спеціалізованих програмних продуктах за спеціальністю «Видавництво та поліграфія». Цей мультимедійний продукт може бути використаний викладачем під час проведення занять, а також для самостійного вивчення студентами.
Keywords: навчальний відеоролик; ефективність самостійної роботи