Ефект приширення ліній поглинання молекул повітря та середньоінтегральний показник заломлення атмосфери - Ремаєва, О. О.; Стогній, Н. П.; Зеленський, І. Б. (My University, 2024)
Ефект приширення ліній поглинання молекул повітря та середньоінтегральний показник заломлення атмосфери
Keywords: атмосфера; заломлення; поглинання молекул повітря