Дослідження засобів безпеки безпроводових мереж - Єфремов, Н. С.; Чеботарьова, Д. В. (ХНУРЕ, 2023)
Метою доповіді є дослідження засобів безпеки безпроводових мереж.
Keywords: безпроводові мережі; Wi-Fi; управління ризиками