Розробка вебзастосунку для інтернет-магазину побутової техніки - Усіков, О. Д. (My University, 2025)
Об’єктом розробки виступає вебзастосунок інтернет-магазину побутової техніки, який забезпечує користувачу зручний інтерфейс для перегляду товарів, додавання їх до кошика та оформлення замовлень без зайвих складнощів. Метою кваліфікаційної роботи є створення вебзастосунку, що реалізує ключові функціональні можливості сучасного інтернет-магазину з акцентом на інтуїтивно зрозумілий, адаптивний і технологічно обґрунтований UX/UI дизайн. У результаті створено вебзастосунок з базовим функціоналом і зосередженістю на зручному користувацькому досвіді, характерному для сучасних онлайн-магазинів техніки.
Keywords: мова гіпертекстової розмітки html5; каскадні таблиці стилів css; побутова техніка