AI-орієнтована діагностична система «HemaIntel» - Зозуля, Н. О. (My University, 2025)
Тема роботи є актуальною через зростання потреби в ефективних інструментах для ранньої діагностики захворювань і підвищення доступності медичної допомоги за рахунок технологій штучного інтелекту. Об’єкт дослідження – системи штучного інтелекту для діагностики захворювань за медичними даними. Предмет дослідження – методи і моделі машинного навчання для прогнозування діагнозів на основі медичних даних. Мета роботи – розробка інтелектуальної системи для діагностики захворювань на основі медичних аналізів, що дозволяє прогнозувати наявність патологій з використанням датасетів і забезпечує зручний інтерфейс для взаємодії користувача з системою. В результаті роботи очікується створення функціонального та інтуїтивно зрозумілого додатку, який дозволить отримувати рекомендації щодо стану здоров’я шляхом аналізу медичних даних.
Keywords: діагностика захворювань; медичні зображення; рентген