Розробка компонентів інформаційної системи підтримки менеджменту фітнес-клубу - Таранченко, С. І.; Коваленко, А. І. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є висвітлення етапів проектування та розробки компонентів інформаційної системи підтримки менеджменту фітнес-клубу. Для компонента інформаційної системи, що реалізує контроль планування індивідуальних занять тренерів з клієнтами, тренерів з групами (секціями) клієнтів метою є розробка алгоритму контролю розкладу занять тренерів.
Keywords: фітнес-клуб; менеджмент фітнес-клубу