Математическая модель синтеза иерархических структур систем управления с последовательным применением основных методов декомпозиции - Скляров, А. Я.; Макрушан, И. А. (My University, 2005)
Пропонується математична модель синтезу ієрархічних систем управління мережевими інформаційними технологіями з послідовним застосуванням основних методів декомпозиції. Розглядається оптимізаційна задача, яка ілюструє новий підхід до проектування ієрархічних структур систем управління мережевими інформаційними технологіями. Пропонується параметрична схема взаємозв'язку оптимізаційних задач. A mathematical model is proposed for the synthesis of hierarchical control systems for network information technologies with the consistent application of basic decomposition methods. An optimization problem is considered that illustrates a new approach to the design of hierarchical structures of network information technology management systems. A parametric scheme for the interconnection of optimization problems is proposed.
Keywords: ієрархічна структура; мережеві технології; завдання оптимізації; метод множників Лагранжа