Розробка фірмового стилю кав'ярні «1654» - Рула, Д. Є. (My University, 2025)
У даній кваліфікаційній роботі було створено та спроектовано елементі фірмового стилю кав’ярні «1654». У пояснювальній записці описано процес створення та розробки елементів фірмового стилю кав’ярні. Метою даної роботи є розробка фірмового стилю для кав'ярні «1654» та створення унікального й впізнаваного образу компанії, який відображатиме її цінності, місію та стратегічні цілі. Було проведено аналіз конкурентів, було проведено дослідження літературних джерел, проведено розробку технічних характеристик елементів фірмового стилю, детально описано розробку різних схем технологічного процесу створення та виготовлення ідентифікації виробів, було обрано та обгрунтовано програмне забезпечення, проаналізовано економічну частину складової проекту.
Keywords: фірмовий стиль; логотип; меню; візитка