Лобанова, Н. О.2022-01-052022-01-052021Лобанова Н. О. Розробка системи управління якістю HACCP у дошкільному навчальному закладі : пояснювальна записка до атестаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 152 Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка / Н. О. Лобанова ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2021. – 82 с.https://openarchive.nure.ua/handle/document/19009Об’єкт дослідження – система управління безпечністю харчових продуктів закладу дошкільної освіти. Мета роботи – забезпечення безпечності харчової продукції шляхом впровадження системи НАССР. Проаналізовано принципи та нормативну базу системи НАССР, основні вимоги до організації харчування дітей в закладах дошкільної освіти. Розглянуто основні етапи впровадження НАССР. Здійснено аналіз небезпечних чинників при виробництві харчових продуктів. Розроблено заходи гігієни для працівників харчоблоку. Визначено критичні контрольні точки з використанням дерева рішень.ukнебезпекакритична точка контролюпрограма-передумовасистема безпечності харчових продуктівплан haccpдерево рішень HACCPРозробка системи управління якістю HACCP у дошкільному навчальному закладіOther