Розроблення системи автоматизації технологічного процесу переміщення деталей конвеєром мобільного робота - Жижерін, В. Е. (My University, 2024)
Метою роботи – є вдосконалення технології переміщення засобів виробництва або сировини на виробництві завдяки використанню автономних роботів-шатлів з мініконвеєрами на борту для реалізації більш гнучкої логістичної системи розподілення матеріальних потоків. Об’єктом дослідження є автоматизоване управління промисловим обладнанням. Предмет дослідження – автономні промислові мобільні роботи з вбудованим міні-конвеєром. Було проведено аналіз методів використання автономних транспортних роботів на виробництві, розроблено структуру автономного транспортного засобу із вбудованим мініконвеєром для переміщення вантажів, також описано алгоритм роботи модуля керування мініконвеєром; На останньому етапі було розроблено програму, що реалізує функції управління мініконвеєром транспортного роботу, виконано ескізне проектування та розроблено 3Д моделі основних вузлів міні-конвеєру.
Keywords: автономний робот-шатл; переміщення деталей конвеєром; мобільний робот; мініконвеєр; транспортний робот