Аналіз нової моделі розвитку міст – реалізація концепції Smart city - Лапшов, Д. С. (My University, 2021)
В даний час проблемам міст приділяється першочергова увага в державній політиці і на їх рішення виділяються відповідні державні та комерційні інвестиції в умовах бурхливого зростання міст. Проводиться цілеспрямована житлова політика в поєднанні з раціональним плануванням міської землі та вдосконаленням міської інфраструктури і основних послуг, поряд з використанням інфокомунікаційних технологій – (ІКТ) для зниження негативних факторів, як проблеми з безпекою та екологією.
Keywords: SMART CITY