Проєктування лог-періодичної антени для цифрового телебачення - В`юнник, Р. Г. (My University, 2021)
Об'єкт дослідження. Процеси функціонування антен у складі систем цифрового телебачення DVB-T2. Предмет дослідження. Лог-періодична дипольна антена у складі систем прийому цифрового телебачення DVB-T2. Мета роботи – розробка засобами комп’ютерного моделювання логоперіодичної дипольної антени у смузі частот 450 - 900МГц у складі систем прийому цифрового телебачення DVB-T2. Наведені результати комп’ютерного моделювання логоперіодичної дипольної антени усмузі частот 900 - 450 МГц засобами комп’ютерного моделювання (CADFEKO) у складі приймальної системи цифрового телебачення DVB-T2. Область застосування – засоби прийому цифрового телебачення DVBT2.
Keywords: логоперіодична дипольна антена; коефіцієнт підсилення; діагарма направленості; DVB-T2