Виплата дивідендів учасникам товариства з обмеженою відповідальністю у випадку невнесення ними вкладів до статутного капіталу товариства - Короташ, Я. О. (Право, 2016)
Стаття присвячена проблемі виплати дивідендів учасникам товариства з обмеженою відповідальністю у випадку невнесення ними своїх вкладів до статутного капіталу товариства. Здійснено комплексний аналіз законодавства, законопроектів та наукових праць та запропоновано внести зміни до вітчизняного законодавства. // The article is devoted to the problem of payment of dividends by the participants of the Limited Liability Company in the event of its contributions to the authorized capital of the Company. A comprehensive analysis of legislation, bills and scientific works is carried out and it is proposed to make changes to domestic legislation.
Keywords: товариство з обмеженою відповідальністю; статутний капітал; вклад до статутного капіталу; невнесення; дивіденди; limited liability company; authorized capital; contribution to authorized capital; unprovision; dividend