Перспективи розвитку венчурного фінансування в Україні - Гомон, М. В. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2020)
Наукова робота присвячена аналізу венчурного фінансування в країнах світу та Україні. Обґрунтована необхідність державного стимулювання венчурного бізнесу. // The scientific work is devoted to the analysis of venture financing in the countries of the world and Ukraine. The necessity of state stimulation of venture business is substantiated.
Keywords: венчурне фінансування; венчурний бізнес; інноваційні підприємства; інноваційні проекти; venture financing; venture business; innovative enterprises; innovative projects